Liting - Dritë në ambient, Pllaka polikarbonate Lexan, Pllaka akrile plexy, Barriera kundër zhurmës dhe barriera sigurie, Profile, gomë dhe shirit

Rreth Nesh

Liting është lider dhe promotor në Maqedoni në sferën e inxhinierisë dhe shitjes së materialeve termoplastike.
Veprimtaria kryesore e ndërmarrjes është distribuimi i materialeve, punimi i kulmeve të ndryshme dhe punimi i pjesëve me xhama të objekteve, me të gjitha llojet e materialeve akrile plexy dhe me pllaka polikarbonate Lexan*, si dhe me elemente të ndryshme Poliestri, ABS dhe PETG.

më shumë

Galeria

liting

Na kontaktoni:

Address: Bull. Kočo Racin No.8,
1000 Skopje, Republic of Macedonia

Tell: + 389 2 31 14 360

Fax: +389 2 3114 165

Email: info@liting.com.mk

more