Liting - Dritë në ambient, Pllaka polikarbonate Lexan, Pllaka akrile plexy, Barriera kundër zhurmës dhe barriera sigurie, Profile, gomë dhe shirit

Standardet dhe garancitë

litingNe kemi përvojë shumëvjeçare dhe njohuri që në territorin e vendit tonë të punojmë me të njëjtat kushte dhe standarde si ato të fabrikave që i përfaqësojmë dhe në çdo kohë jemi të gatshëm t’i sigurojmë materiale e nevojshme dhe sasitë e nevojshme të produkteve.

Pjesa më e madhe e produkteve tona janë siguruar me garanci dhe janë të testuara.

Lëndët e para merren gjithmonë dhe vetëm nga prodhuesi i parë.