Stadtstadion Bitola
April 15, 2021
IGM Kavadarci Dräxlmaier
April 15, 2021

PROJEKTI:
Unaza e Shkupit

15 mmpolikarbonat termoformuar në formën e "Z" për reflektim dhe thyerje më të mirë të zërit
Lexan* Exell-D*
Performancës: 2008-2009