Хотел Александар Палас
June 23, 2020
Национална Арена Филип Втори Скопје
August 30, 2018

ПРОЕКТ:
Обиколница Скопје

Поликарбонат 15 mm термоформиран во форма “Z” за подобра рефлексија и прекршување на звукот
Lexan* Exell-D*
Изведба: 2008-2009 година