Hipex* полиестерски ПЕТГ плочи

Високо квалитетна полиестерска плоча
Дебелина од 0,5мм до 20мм
Огноотпорност
Лесна обработка и термоформирање
Може да се користи во допир со храна
Силна механичка отпорност и добра светлопропустливост
Произведено во Германија

Превземи pdf:
Hipex* палета на производи