Forex* пенести ПВЦ плочи

Високо квалитетна цврста пвц пена во плочи
Дебелини од 1мм до 19мм
Лесни за ракување и обработка
Огноотпорни
Термоформирачки
Долгорочни и отпорни на временските неприлики
Произведени во Швајцарија

Превземи pdf:
Forex* палета на производи