Forex* pllaka PVC me shkumë

Shkumë solide PVC me cilësi të lartë në pllaka
Trashësia nga 1 mm në 19 mm
Lehtë për tu trajtuar dhe përpunuar
Zjarrdurues
Termoformimi
Afatgjatë dhe rezistente ndaj motit
Prodhuar në Zvicër

Shkarko pdf:
Forex* gamën e produkteve