Hipex* pllaka poliesteri

Pllakë poliesteri me cilësi të lartë
Trashësia nga 0.5 mm në 20 mm
Rezistenca ndaj zjarrit
Mund të përdoret në kontakt me ushqimin
Rezistencë e fortë mekanike dhe depërtueshmëri e mirë e dritësv
Prodhuar ne Gjermani

Shkarko pdf:
Hipex* gamën e produkteve