DREJTORIA E KONTAKTIT


d.i.p. LITING d.o.o.e.l. Eksport-Import Shkup
Adresa: Bul. Kočo Racin Nr. 8,
1000 Shkup, Maqedonia
Telefon:

+389 (2) 3114360
+389 (2) 3237369

info@liting.com.mk

 

MAGAZINADepot publike dhe doganore
Fersped A.D. Shkupi
Korpusi i 15-të bb, 1000 Shkup
+389 (2) 3172 182

Adresa LITING drejtoria

Adresa LITING magacin