Alux* kupola me mekanizëm

Kube të lehta të bëra prej polikarbonatit ose xhamit akrilik, ose një kombinim i të dy materialeve, me mbrojtje nga rrezet e diellit ultravjollcë dhe rrezet infra të kuqe, me hapje mekanike manuale, hapje automatike elektrike ose pneumatike, bllokim sigurie në rast zjarri dhe mbyllje automatike në rast shiu dhe erë e fortë.
I përshtatshëm për ndërtesat industriale dhe oborret sportive, ku drita e ditës është e nevojshme së bashku me standardet botërore të sigurisë që ato ofrojnë. Mund të përdoret gjithashtu në banesa individuale. Të qëndrueshme dhe të riciklueshme.

Me mekanizëm hapje zjarri
Me hapje elektrike mekanike ose të automatizuar
Bërë nga polikarbonat i strukturuar ose i plotë, akrilik ose i kombinuar
Mbrojtja ultraviolet dhe infra të kuqe nga rrezatimi diellor
Trashësi, ngjyra dhe dimensione të ndryshme

Alux* Kupola të lehta
E pajisur me: hapje manuale, hapje automatike elektrike, hapje pneumatike, bllokim në rast zjarri dhe mbyllje automatike në rast shiu ose ere të fortë. Hapja mund të jetë e veçantë ose e kombinuar.
Akripol kupola të lehta
Shkarko pdf:
Alux* kupola të lehta


Alux* Shirita të lehta
E pajisur me: hapje manuale, hapje automatike elektrike, hapje pneumatike, bllokim në rast zjarri dhe mbyllje automatike në rast shiu ose ere të fortë. Hapja mund të jetë e veçantë ose e kombinuar.
Shkarko pdf:
Alux* shirita të lehta


Elementet e çatisë së profilizuar - Kritina
Transparencë e shkëlqyeshme, përshkueshmëri e lartë e dritës, pesha e lehtë, instalim shumë i lehtë dhe i thjeshtë, rezistencë ndaj plakjes dhe kushteve të motit.