Perspex* pllaka akrilike

Perspex* është pionierja e vërtetë dhe marka më e mirë në botë për qelqin akrilik për 90 vjet.
Perspex* është një markë e Schweiter Technologies Switzerland , më parë Imperial Chemical Industries UK.
Litting është një promovues për Maqedoninë në pllaka akrilike Perspex* që nga viti 1995.
Perspex*XT
Sipërfaqe e lëmuar ose me teksturë, transparente ose e errët, e tejdukshme, trashësi nga 1.5 mm deri në 25 mm, peshë e lehtë, veti të shkëlqyera optike dhe transparenca më e lartë, sipërfaqe me cilësi të lartë, qëndrueshmëri funksionale afatgjatë, mund të përdoret në kontakt me ushqimin, plakjen dhe rezistencën ndaj motit e papërshtatshme , i riciklueshëm.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Perspex*XT

Perspex* Cell Cast
Garanci standarde 30-vjeçare në fabrikë, trashësi nga 2 mm në 60 mm, dritë dhe e fortë e brishtë, gamë e gjerë me ngjyra të ndryshme, transparencë më e madhe se xhami konvencional, e qëndrueshme ndaj rrezatimit UV dhe IR, e lehtë për t’u përdorur dhe përpunuar, në qëndrueshmëri të lartë funksionale, rezistencë të shkëlqyeshme ndaj plakjes dhe kushteve të motit, material i njohur ndërkombëtarisht për lustrim sigurie sipas standardeve ANSI Z.97 & BS 6262, termoformim dhe i lehtë për tu mirëmbajtur, i prodhuar në mënyrë efektive, jo toksik, me një periudhë të gjatë përdorimi.

Shkarko pdf:
Perspex* Cell Cast


Shkarko pdf:
Perspex* Cell Cast


Perspex* Cell Cast Spectrum LED
Ngjyra e ndriçimit LED e optimizuar dhe e pasuruar, fuqia e shkëlqyeshme e përhapjes së shkëlqimit të ngjyrave, përdorim i gjithanshëm.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Perspex* Cell Cast Spectrum LED


Perspex* Cell Cast Secret Sign
Gjatë ditës është e zezë, dhe natën është e bardhë, e kuqe, jeshile ose blu, e përshtatshme për aplikime brenda ose jashtë, me cilësi të garantuar dhe qëndrueshmëri nga moti.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Perspex* Cell Cast Secret Sign


Perspex* Cell Cast G-Lux
Kontrolli i dritës së emetuar, dmth shpërndarja në të gjithë sipërfaqen, performanca e shkëlqyeshme e motit, pesha e lehtë dhe lehtësia e instalimit, qëndrueshmëri e shkëlqyeshme afatgjatë.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Perspex* Cell Cast G-Lux