Panelet e pengesave të tingullit dhe parakolpët e sigurisë

Pengesa transparente ndaj zërit mund të vendosen në çdo vend në trafik për të siguruar mbrojtjen e duhur nga era, zhurma dhe dëbora, e cila është veçanërisht e rëndësishme kur rruga ose hekurudha ndodhen afër zonave të populluara. Kjo pengesë transparente rrit sigurinë në trafik dhe ruan estetikën e jetesës dhe funksionimit cilësor. Ato mund të bëhen prej polikarbonatit ose akrilikut, në varësi të standardeve të sigurisë në trafik në vend. Pengesat tona transparente të zhurmës së zërit karakterizohen nga aftësia për të qenë në formë Z, e cila është jashtëzakonisht e përshtatshme për të zmbrapsur tingullin dhe për ta kryer atë jashtë rrugës.

Panele pengese zëri
Projektuar për të eleminuar zhurmën në rrugë dhe hekurudhë. Këto pengesa të padepërtueshme të zërit zvogëlojnë në mënyrë drastike zhurmën për shkak të strukturës së paneleve të tyre metalikë, të cilat janë me vrima përpara dhe përmbajnë material të papërshkueshëm nga zëri brenda panelit. Predha e panelit metalik i jep strukturës veti të zhurmshme të padepërtueshme, ndërsa materiali i zhurmshëm i papërshkueshëm nga uji shumë i dendur thith zhurmën. Standardet evropiane EN 1793-1 dhe EN 1794.

Parakolprat e sigurisë
Përzgjedhje e madhe e konfigurimeve të parakolpave të sigurisë, të zhvilluara dhe testuara me kalimin e kohës, duke ofruar zgjidhje cilësore dhe të plota për shumë vende evropiane. Standardi Evropian EN 1317.