Lexan* fletët e polikarbonatit

Lexan* është një pionier i vërtetë dhe marka më e mirë në botë për pllaka polikarbonat për 60 vjet.
Lexan* është një markë e Sabic Innovative Plastics (më parë General Electric Plastics ).
Liting është një promovues për Maqedoninë për Lexan* pllaka polikarbonat që nga viti 1995

Llojet e Lexan* pllaka polikarbonat:

Lexan* Thermoclear fletë polikarbonate shumëkatëshe
Panelet polikarbonat shumëkatëshe Lexan* Thermoclearme, shumë qëllime për përdorime arkitektonike të brendshme dhe të jashtme.


Shkarko pdf:
Zverdhja e pllakave
Lexan* tabela me shumë shtresa
Produkte prodhuese të energjisë
Lexan*Thermoclear* 20 year warranty

Lexan* Thermoclear Plus fletët e polikarbonatit
Mbrojtja UV nga të dyja anët, pesha shumë e lehtë, rezistenca ndaj goditjes jashtëzakonisht e lartë, kursimi i energjisë, izolimi termik i shkëlqyeshëm, depërtueshmëria e shkëlqyeshme e dritës, rezistenca në zverdhje, vetë-shuarja dhe ndezja shumë e vështirë, veti të shkëlqyera termoformuese.
Nga konservatorët, serrat komerciale, pishinat dhe aplikimet në shtëpi, te ndërtesat industriale, zyrat, qendrat tregtare dhe stadiumet e futbollit, kjo gamë e produkteve ndihmon në sigurimin e një xhami dhe mbulimi të lartë, cilësor dhe të lehtë.
*Garanci standarde 10-vjeçare e fabrikës kundër brishtësisë, zverdhjes së tepërt dhe humbjes së përshkueshmërisë së dritës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclear Plus 2UV pllaka
Garanci Termoclear Plus 2UV


Lexan* Thermoclear Venetian fletët e polikarbonatit
E mbrojtur nga UV nga jashtë dhe e shtypur mekanikisht me vija të bardha nga brenda. Kjo zvogëlon nxehtësinë nën pllaka, pra brenda ndërtesës, por gjithsesi siguron depërtueshmëri shumë të mirë të dritës. Pasqyrohen rreth 50% të rrezeve totale të diellit Infra-Red, gjë që kontribuon në transmetimin më të ulët të diellit përmes pllakës.
Pllakat janë të përshtatshme për të mbuluar ndërtesat në vendet ku ka nevojë për të zvogëluar efektin e nxehtësisë diellore, veçanërisht në vendet me rrezatim diellor të vazhdueshëm.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclear Venetian pllaka


Lexan* Thermoclear SunXP fletët e polikarbonatit
Ky material unik është i mbrojtur nga UV në të dy anët, por edhe me rezistencë më të lartë ndaj rrezatimit UV, zverdhje dhe humbje të përshkueshmërisë së dritës.
*Garanci standarde fabrike 15-vjeçare.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclear SunXP pllaka


Lexan* Thermoclear Easy Clean fletët e polikarbonatit
Një shtresë unike në sipërfaqen e jashtme që shkakton formimin e pikave më të mëdha të ujit që lajnë pjesën më të madhe të pluhurit, e cila zvogëlon pastrimin dhe kostot që rrjedhin prej tij.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclear Easy Clean pllaka


Lexan* Thermoclear Dripgard fletët e polikarbonatit
Shtresë e brendshme sipërfaqësore e dizajnuar në mënyrë unike që zvogëlon kondensimin. Ky produkt është i shkëlqyeshëm për mbulim në vendet ku pikat e ujit janë të papranueshme, të tilla si çerdhet dhe pemishtet, ku të korrat mund të prishen ose drita mund të humbasë.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclear Dripgard pllaka


Lexan* Thermoclear Solar Control IR fletët e polikarbonatit
Ata bllokojnë nxehtësinë nga rrezet infra të kuqe por transmetojnë një shkallë të lartë drite. Karakteristikat e kontrollit diellor janë të përhershme dhe pllakat në të dy anët janë të mbrojtura nga rrezet ultraviolet, me një shtresë reflektuese diellore nga sipërfaqja e brendshme.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclear Solar Control IR pllaka
Garanci Thermoclear Solar Control IR

Lexan* fletë të ngurta polikarbonat
Lexan* Fletët e ngurta të polikarbonatit ndihmojnë klientët në të gjithë botën të prodhojnë pjesë të lehta, të qëndrueshme me performancë të shkëlqyeshme në një larmi industri.


Shkarko pdf:
Lexan* pllaka të plota


Lexan* 9030
Transparencë e shkëlqyeshme, veti të shkëlqyera estetike, peshë shumë e lehtë, rezistencë e lartë ndaj goditjes, dizajnim dhe modelim i lehtë, rezistencë e lartë ndaj zjarrit.
Pllakat janë pa mbrojtje UV. Lehtë për t’u prerë, shpuar dhe prerë duke përdorur mjete të zakonshme, pa rrezikun e çarjes ose thyerjes, duke i bërë këto tabela një kandidat të shkëlqyeshëm për të bërë çdo lloj aplikimi të brendshëm si mburoja makinerish, vitrina dyqanesh, dollapë, etj.
*Garanci standarde 5-vjeçare e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* 9030 pllaka


Lexan* Exell D
I pathyeshëm, i lehtë, termoformues, transparent, i mbrojtur nga rrezatimi UV. Transparencë dhe rezistencë e shkëlqyeshme ndaj vjetërimit, edhe pas shumë vitesh ekspozimi në diell dhe kushteve ekstreme të motit.
I përshtatshëm në zgjidhje të ndryshme ndërtimore dhe arkitektonike. Për shkak të vetive të shkëlqyera të formimit të ftohtit, ato përdoren gjithashtu në aplikime të tilla si kupola, tunele të lehta, harqe etj.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Exell D pllaka


Lexan* Margard
Shkallë e lartë e rezistencës ndaj erozionit dhe kushteve të motit, me një shtresë të fortë sipërfaqësore që mbron sipërfaqen nga gërvishtjet, kimikatet dhe dëmtimet. Pllakat vetë-shuhen dhe ndezen shumë vështirë, janë shumë të lehta dhe të mbrojtura nga rrezet diellore degraduese UV.
Një kandidat i shkëlqyeshëm për lustrim dhe sigurimin e vendeve që janë në rrezik të vandalizmit dhe ku nevojitet transparencë dhe dritë. Zvogëlon rrezikun e xhamit të ri të shtrenjtë dhe lejon pastrimin dhe heqjen e vazhdueshme të mbishkrimeve pa ndonjë dëmtim. Material adekuat për pengesat rrugore të tingullit dhe pengesat e sigurisë në stadiume dhe salla sportive.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Margard pllaka
Lexan* Margard MR5E

Sisteme polikarbonate shumë shtresore për zgjidhje fleksibël të xhamave për mbulim industrial dhe fasada industriale

Lexan* Thermoclick* fletët e polikarbonatit
Zgjidhje kreative përfundimi për fasadat industriale. Ato karakterizohen nga veti të jashtëzakonshme optike dhe mekanike dhe janë krijuar për të siguruar vlerë të shtuar në punë përmes kostove potencialisht të ulëta të sistemit dhe cilësi të lartë të qëndrueshme.
Pllakat janë të trasha 40 mm me strukturë X, mbrojtje UV, ato janë të lehta, me dhëmb të profilizuar dhe ndërlidhje. Ky sistem lidhës eliminon nevojën për profile vertikale dhe ka një instalim shumë të lehtë, të thjeshtë dhe të shpejtë, duke kursyer kështu potencialisht kostot dhe duke ngritur estetikën.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermoclick*
Lexan* Thermoclick* karakteristikat teknike


Lexan* Thermopanel* fletët e polikarbonatit
Përdoret në çati metalike të profilizuara. Pllakat janë të trasha 30 mm, me mbrojtje UV dhe kanë krahë anësorë të integruar. Ato janë shumë të lehta, me veti të shkëlqyera izoluese termike, rezistencë të lartë dhe depërtueshmëri të lartë të dritës. Instalim shumë i lehtë, i thjeshtë dhe i shpejtë.
*10 vjet garanci standarde e fabrikës.


Shkarko pdf:
Lexan* Thermopanel* karakteristikat teknike