Konstruksioni


Zgjidhjet e reja për të gjitha nevojat tuaja, ndiqni standardet botërore

Zgjidhje


Ne kryejmë instalimin in profesional të produkteve tona me ekipin tonë

Performanca


Ekipi ynë profesional është shumë i specializuar dhe me përvojë shumë vjeçare

Siguria


Shumica e produkteve kanë garanci dhe certifikata, si dhe deklarata të cilësisë sipas vendit të origjinës

VIZIONI


Vazhdimësia në traditë dhe cilësi që nga viti 1975. Shitjet me shumicë të disa prej produkteve gjysmë të gatshme dhe të gatshme termoplastike më të mira në botë, të plotësuara nga një ekip me përvojë dhe profesionist për instalimin e duhur të të njëjtit

Dritë në hapësirë!

 

SINONIMI PËR SUKSES


Sot LITING është sinonim i profesionalizmit dhe efikasitetit. Klientët na njohin si një partner biznesi nga i cili mund të presin saktësi, cilësi, performancë perfekte dhe afate kohore të sakta. HISTORIA

CILALSIA

Për produktet që ne ofrojmë, ne kemi deklarata të cilësisë sipas vendit të origjinës, të cilat konfirmojnë të gjitha tiparet e listuara, dhe disa janë azhurnuar shtesë si IRR HEATSTOP SolarControl (mbrojtje nga rrezet e diellit infra të kuqe) ose LED Spectrum (shpërndarje më e madhe e dritës nga trup i lehte)


PRODUKTET